follow Catalog firme » Echipamente » Prelucrarea metalului » Judetul BACAU
  home     Prelucrarea metalului   Judetul BACAU

Prelucrarea metalului Bacau

AGMI SLOBOZIA (IALOMITA)
prelucrari metalice
0745 *** ***Click aici!
Obtineti cel mai bun pret pentru prelucrarea metalului completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
prelucrarea metalului (Bacau, BACAU)
Danibrum - cel mai mare depozit de utilaje pentru lemn & pal ! masini noi pentru lemn importate din austria, germania si italia. utilaje second-hand la comanda. experienta de peste 18 ani in furnizarea de echipamente pentru debitare, formatizare, spintecare, profilare, indreptare, frezare, gaurire, mortezare, scobire, slefuire, calibrare, rindeluire, prelucrare, lacuire, imbinare, presare, lipire, tratare lemn si derivate din lemn. danibrum este o..
0756 *** ***Click aici!
prelucrarea metalului (Onesti, BACAU)
S.c. novamoda s.r.l. este o companie specializata in comercializarea echipamentelor profesionale pentru constructii, unul dintre cei mai importanti distribuitori de piese de schimb si utilaje. va oferim tamplarie aluminiu la cele mai bune preturi de pe piata. asiguram service pentru toate produsele din gama tamplarie de pvc in perioada de garantie, precum si service contra cost in perioada de post-garantie...
0744 *** ***Click aici!
prelucrari metalice bacau (Bacau, BACAU)
Sc psapet prod com srl, avand domeniu de activitate prelucrari mecanice de inalta precizie doreste sa intreprinda relatii de colaborare in vederea producerii unor repere cat si ansamble si subansamble necesare tuturor ramurilor industriale ( in special necesare in industria aeronautica). prelucrari mecanice prin frezare suprafete plane, cilindrice sau profilate cu ajutorul frezelor. masinile de frezat au o productivitate ridicata, iar precizia si..
0234 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie